Miss Nokia 2021 1. perintöprinsessan Nooran kuulumisia

Miss Nokia 2021 1. perintöprinsessa Noora kirjoitti ajatuksistaan finaalin jälkeen.

”Finaalista ja kruunajaisista on kulunut jo muutama kuukausi ja nyt kirjoittelen virallisesti ensimmäistä kertaa Miss Nokia -kilpailun ensimmäisenä perintöprinsessana, vuosimallia 2021! Vaikka sijoittumisesta onkin jo aikaa ja olen ehtinyt sisäistää kaiken mitä on tapahtunut, tuntuu silti aivan yhtä hullulta istua tässä kirjoittamassa tätä blogitekstiä.

Kesä on hurahtanut minulta rentoutumisen lisäksi somen päivittämiseen ja Studio Facen missivalmennuksessa käymiseen. Miss Nokia -kilpailuun osallistuminen sai minut tajuamaan, että haluan jatkaa kilpailemista tulevaisuudessakin, ja kisa auttoikin minua saamaan lisää itsevarmuutta ja kokemusta missimaailmasta tulevia koitoksia varten. Perintöprinsessan titteli ensimmäisistä kisoista tuntuu huikealta suoritukselta ja koen vieläkin, että olen ylittänyt itseni ihan kunnolla! Odotan eniten tältä vuodelta sitä, että meidän voittajakolmikko pääsisi edustamaan yhdessä mahdollisimman moneen tapahtumaan. Haluan jatkaa missivuoden aikana myös sosiaalisen median aktiivista päivittämistä, sekä muuttaa ihmisten mielipiteitä siitä, miltä misseys näyttää.

Olen aloittanut myös valmistautumisen kansainvälisiin kilpailuihin, sillä minut valittiin finaalissa edustamaan Suomea kansainväliselle kisalavalle joihinkin tuleviin missikilpailuihin. Vaikka en tiedä vielä minne olen lähdössä, olen pystynyt jo harjoittelemaan mm. kysymyksiin vastaamista englanniksi ja catwalk -kävelyä uusissa korkokengissä!

Mukavaa loppukesää kaikille toivottaa Noora Rauhala, Miss Nokia 1.pp 2021″

PS. Noora on myös yksi Miss Tampere 2021 – finalisteista

Kuva: Seppo Lahtinen