Miss Nokia 2021 Emilian finaalin jälkeisiä tunnelmia

Miss Nokia 2021 Emilia Rajala kirjoitti Miss Nokian blogiin fiiliksistään finaalin jälkeen.

”Miss Nokia finaalista on jo reilu kuukausi aikaa, joten nyt on hyvä hetki kirjoitella hieman omista fiiliksistä. Ensimmäiset päivät finaalin jälkeen menivät aika pää pyörryksissä. Muistan heränneeni seuraavana aamuna ajatukseen, että oliko eilinen sittenkin unta? Olinko minä oikeasti voittanut? Kiiltävä kruunu ja valtava kukkakimppu olohuoneen lipaston päällä muistuttivat voiton olleen totisinta totta!

Pelkästään hakeminen oli omalta kohdaltani aika merkittävä juttu, voittamisesta puhumattakaan! Olen useita vuosia kamppaillut oman itsetuntoni kanssa ja ajatellut, että rahkeeni eivät tällaiseen kisaan riittäisi. Kiitän itseäni joka päivä siitä, että uskaltauduin kuitenkin laittamaan hakemuksen eteenpäin. Jo itse finaalikiertue antoi hurjasti lisää itsevarmuutta omaan tekemiseen, eikä unohdeta sen antamia uusia kokemuksia ja ystäviä!

Matkani Miss Nokiana on vasta hyvin alussa, mutta en silti malta odottaa mitä kaikkea vuosi oikein tuo tullessaan. Tietysti olin jo ennen finaalia visioinut omia haaveita ja suunnitelmia jos voitan, ja nyt pääsen vihdoin toteuttamaan niitä parhaani mukaan.

Tärkeimpänä tehtävänä missivuoteni aikana koen olevan lasten ja nuorten aikuisten motivointi. Haluan ehdottomasti käyttää tätä titteliä ja sen antamaa näkyvyyttä muiden auttamiseen ja innostamiseen. Koen, että oman henkilökohtaisen kokemukseni avulla, voin olla avuksi ja tarjota myös vertaistukea sitä tarvitseville. Tämän lisäksi haluan myös rohkaista muita nuoria naisia hakemaan vastaaviin kisoihin mukaan, sillä itselleni tämä on jo nyt antanut niin paljon.

Ihanaa kesän jatkoa kaikille!
Terkuin Emilia, Miss Nokia 2021″