Suomen Emilia Lepomäki Miss Eco International 2021 – kilpailussa

Miss Eco International on kansainvälinen kauneuskilpailu, joka järjestetään vuosittain Egyptissä. Kilpailun päätavoitteena on edistää luonnonsuojelua, lisätä ympäristötietoisuutta sekä tuoda yhteen maailman eri kulttuureja. Tänä vuonna Suomea edustaa kisassa Emilia Lepomäki, jolla on missikisoista runsaasti kokemusta. Hän on muun muassa osallistunut useampiin kisoihin Suomessa, tullut valituksi Miss Suomi 2018 – semifinaaliin, sijoittunut Miss Tampere 2019 – kilpailussa perintöprinsessaksi, sekä edustanut Suomea aiemmin myös kansainvälisessä Miss Earth 2020 – kilpailussa, joka järjestettiin koronatilanteen vuoksi poikkeuksellisesti etänä.

Miss Eco International – kiertue on vasta alussa, mutta Emilia on ehtinyt jo tutustua kansainvälisiin kilpasisariin sekä osallistua kiertueen tapahtumiin ja kuvauksiin. Kiertueen aikana finalistit vierailevat eri kulttuurikohteissa, osallistuvat kuvauksiin, haastatteluihin ja harjoituksiin ennen finaalishow:ta. Lisäksi finalistit päivittävät ahkerasti sosiaalista mediaa.

Emilialta löytyy kokemusta, kauneutta ja intohimoa – kannustetaan siis häntä koti-Suomesta käsin! Kisamatkaa voi seurata Instagramissa Emilian omalta tililtä @emilialepomaki ja Nordic Beauty Organizationin ylläpitämältä @missecofinland – tililtä sekä myös Facebookissa seuraamalla sivua Miss Eco Finland.