Uudistunut kauneuskilpailut.fi – sivusto

Suomessa järjestetään paljon erilaisia kauneuskilpailuja. Suomen vanhin kauneuskilpailu Miss Suomi, josta lähetetään edustaja myös maailman suurimpaan kansainväliseen Miss Universe – kauneuskilpailuun, järjestetään joka vuosi. Sen lisäksi on paljon muita kilpailuja – paikallisissa kisoissa missi valitaan yleensä edustamaan tiettyä kaupunkia tai paikkaa, tai missi voidaan kruunata myös edustamaan tiettyjä arvoja, teemaa tai elämäntyyliä. Kisoja on sekä naisille että miehille. Suomesta lähetetään edustajia myös useisiin kansainvälisiin kauneuskilpailuihin ulkomaille.

Kiinnostus missikisoja kohtaan on kasvussa, sillä kilpailujen hakijamäärä kasvaa vuosi vuodelta. Eikä ihme – monet missit ovat luoneet vaikuttavan uran menestyneinä yrittäjinä ja mediapersoonina. Misseys ja hyväntekeminen ovat myös aina kulkeneet käsi kädessä, ja misseys onkin myös väylä vaikuttaa tärkeisiin asioihin.

Kauneuskilpailut.fi – sivustollemme on koottu ajankohtaista tietoa Suomessa järjestettävistä kauneuskilpailusta.

”KILPAILUT NYT”– osiossa on parhaillaan käynnissä olevat kilpailut, tiedot haku- ja kiertueajoista sekä kaikki muu tarvittava tieto kiinnostuneille hakijoille.

”KILPAILUT TULOSSA” – osiosta löytyy tulevat ja pian alkavat kilpailut.

”MENNEET KILPAILUT” – osio on arkisto, johon on koottu menneiden missikisojen voittajia, perintöprinsessoja sekä Suomen edustajia kansainvälisissä kilpailuissa.

Lisäksi sivustolta löytyy ajankohtaisia uutisia ja blogikirjoituksia kauneuskilpailuihin liittyen.

Tervetuloa misseyden maailmaan ja uudistuneelle kauneuskilpailut.fi – sivustollemme!

Sivustoa ylläpitää mallitoimisto Studio Face.